Saturday, 21 May 2011

MOVIE TIME !!

Guess what...
Hari ni aku pergi tengok movie kat Alor Star Mall with my luvly sis, Angah and her 3 princess, or maybe just 2. Baby Kay tinggal kat rumah mama. Haha. Excited jugak nak pergi sebab plan nak tengok cerita NUR KASIH..




Muka along dah bersemangat nak tengok cerita Nur Kasih.. Weeee

 



 Peminat setia Tiz nihh...




But bila sampai kat sana, tiket sold out pulak. Adessss betul. Punya la dah semangat nak tengok cerita tu. Kesian along kan3. But it's okay, dah alang2 sampai, angah kata tengok ja la cerita KONGSI. So aku pon layan je lahh. 



Dalam wayang tu along duduk sebelah aku. Bertungkus lumus ni bagui keterangan kat budak nih. Nasib la dia faham sikit2.
Filem KONGSI tu boleh tahan la. Lawak, happening, kecoh, gila2 sikit. Especially dengan character SHAHEIZY SAM yang slamber and dengan dia punya cakap slang siam tu memang best. 


But just one thing that i'm really not satisfied, maybe I got lost in the middle of that movie, that I don't even understand what the whole story is about. Haha. Yeaahh. But anyway still best la. Siapa yang tak tengok lagi kena tengok taw. Lepas ni InsyaAllah kita layan Nur Kasih pulak. Huhu. Chillzzz 

Till then. Assalamualaikum :)

3 comments:

  1. wah3 .. seronok ekhh .. =)

    ReplyDelete
  2. weeee....sonok la jgak...jln2 ngan princess i 2 orang uhh...hu3

    ReplyDelete